en Meny close
home Panopto
Panopto - Ny medieplattform keyboard_arrow_down
Funksjoner i Panopto keyboard_arrow_down
Fra Mediasite til Panopto keyboard_arrow_down
Om innføringsprosjektet keyboard_arrow_down
Innholdexpand_more

Nyhetsstrøm om Panopto

Løpende oppdateringer om innføring av Panopto og utfasing av Mediasite ved USN (nyest øverst):

11.02.2022

På eDU sine nettsider er det lagt ut oppdaterte opplæringsressurser om Panopto. Ressursene finner du i meny til venstre på følgende nettside: https://edu.usn.no/panopto/

07.02.2022

Nyhetssak i eDU-nyhetsbrev: Opplæring i Panopto og informasjon om stenging av opplastninger for nye filer i Mediasite - 1. mars 2022. Nyhetssak ligger på min.usn.no

19.01.2022

Første opplæringswebinar blir holdt. Det vil bli holdt en rekke webinar om Panopto i perioden fremover. Oversikt over webinarene ligger på eDU sine nettsider - kurs og webinar

14.01.2022

Nyhetssak om innføring av Panopto og utfasing av Mediasite ved USN. Panopto vil i løpet av de neste dagene være klar til bruk. Nyhetssak finner du her Panopto: nytt medielagringssystem på USN (Nyhetssak på min.usn.no). 

08.12.2021

USN har i dag signert kontrakt med Panopto. Endelig! Arbeidet med innføring av Panopto og utfasing av Mediasite fortsetter for fullt, og vil iverksettes i 2022. Følg med her for mer informasjon og videre planer. 

05.11.2021

Både USN og UiT har gjort grundige GDPR-vurderinger av Panopto, og i dag signerte UiT sin kontrakt. UiT flytter nå innhold fra Mediasite til Panopto, som skal være i drift fra 01.01.2022. Les mer om Panopto ved UiT.

01.09.2021

Ved USN jobbes det nå - dels i samarbeid med andre UH-institusjoner, Unit og leverandører - med ROS-analyse, databehandleravtale, egen kontrakt og tekniske forberedelser for innføring av Panopto og flytting av innhold fra Mediasite. Det er også etablert en styringsgruppe, ledet av seksjonsleder for eDU.

01.08.2021

Unit har underskrevet kontrakt med Panopto. USN kan starte arbeidet med egen kontrakt og deretter eventuelt med innføring av tjenesten hos oss.

09.06.2021

Epost med informasjon sendt ut til alle som bruker Mediasite mye, samt til alle instituttledere ved USN. 

03.05.2021

Nyhetssak (også nevnt i nyhetsbrev til USN-ansatte) om innføring av Panopto og utfasing av Mediasite ved USN. Du kan selv bidra til å gjøre flyttingen fra Mediasite til Panopto enklere ved å fjerne alt i My Mediasite som du ikke trenger å ha med videre. 
USN får nytt og bedre videosystem i Canvas (nyhetssak på edu.usn.no)

26.04.2021

Ett steg nærmere videoopptakstjeneste (nyhetssak fra Unit).
Utfordringer knyttet til personopplysninger i kjølvannet av Schrems II-dommen har forsinket prosessen med innføring av ny videoopptakstjeneste. Nå har Unit kommet et steg videre i prosessen.

21.12.2020

Unit har kåret en vinner i konkurransen om ny videoopptakstjeneste, og er nå i ferd med å skrive kontrakt med valgt leverandør.
Unit har valgt Panopto som videoopptakstjeneste for UH (nyhet fra Unit)