Veiledning og støtte i OmniJoin

OmniJoin er et høykvalitets webkonferanseverktøy som brukes i nettbasert sanntidsundervisning ved USN. OmniJoin kan strømme video, og kan brukes på PC, Mac, nettbrett og smarttelefon.

 

USN bruker OmniJoin som hovedplattform for den nettbaserte sanntidsundervisningen. Det betyr at lærer og studenter er pålogget og deltar i konferansen samtidig til fastsatte tider. I OmniJoin kan studenter følge forelesninger, seminarer og veiledning i sanntid med både lyd og bilde. De kan da også se læringsressurser (dokumenter, bilder osv.) som deles av lærer eller andre studenter. I tillegg kan studenter bl.a. stille spørsmål gjennom OmniJoins chattfunksjon i løpet av undervisningen. Studenter får også tilgang til egne konferanser for kollokvier 24/7.

De som skal delta må ha tilgang til konferanselenken og passord for å komme inn. Har du ikke brukt OmniJoin tidligere, kan du lese mer om programmet på Wiki ressursbank, samt se opplæringsfilmer og lese brukerveiledning. Alle ansatte ved USN som trenger tilgang til passord og opplæring skal kontakte Vahid Anari Tafti  før de begynner å ta verktøyet i bruk. IT ved USN gir support på tjenesten.

SISTE: På grunn av endringer i plugin spesifikasjonene i Safari, er ikke Omnijoin kompatibel med Safari versjon 12. Det jobbes med en oppdatert plugin, men inntil videre anbefales Google Chrome nettleser. Last ned Chrome her: https://www.google.com/chrome/