Webinarer i eDU-regi

Etter at korona-pandemien rammet oss har eDU arrangert et stort antall aktuelle webinarer for ansatte og studenter. Her finner du  en oversikt over nye webinarer som vi foreløpig har planlagt for USN-ansatte framover.

Se også merknader i eget felt.

Tema og innhold

Ansvarlige

Onsdag 12.8

Kl. 13-14

Webinar om hybrid undervisning

Høsten 2020 er det aktuelt for flere å gjennomføre såkalt hybrid undervisning.
Dette er krevende å få til og det er mye å tenke på.
Peer Andersen har mye erfaring og deler i dette webinaret hva som må gjøres
- i forkant, underveis og i etterkant av en slik hybrid undervisning.

Peer Andersen

Merk:

• Klikk på lenke til webinarets påmeldingsskjema, og meld deg på. Så får du lenke til webinaret. Lenke legges ut senest en time før webinaret, og er da åpent for andre deltagere.
  • Tips: Hvordan få godt utbytte som deltaker i et webinar?
  • Det kan bli gjort opptak av noen webinarer (se opptak av mange tidligere eDU-webinarer her)
  • Ferdige webinarer kan få lenker til opptak inn i planen, mens lenkene til Zoom fjernes.
  • Webinarer holdes daglig, nye kan bli satt opp fort. Følg med her!
  • Foreslå gjerne nye webinarer. For ønsker og spørsmål, ta kontakt!

Arkiv: Etter Koronautbruddet har eDU holdt hundrevis av webinarer for USN-ansatte og studenter. Her er f.eks. oversikten for uke 14, med lenker til enkelte opptak.