Webinarer i eDU-regi

Etter at korona-pandemien fikk konsekvenser for USN også, har eDU arrangert et stort antall aktuelle webinarer for både ansatte og studenter. Her finner du  en oversikt over nye webinarer som vi foreløpig har planlagt for USN-ansatte framover.

Se også merknader i eget felt.

Tema og innhold

Ansvarlige

Tirsdag 26.5

Kl. 10-11

Lage læringsvideo med Screencast-O-Matic (Nivå 2)

I webinaret ser vi på hvordan en kan lage gode læringsvideoer med Screencast-O-Matic. I tillegg til de grunnleggende prinsippene ser vi på mer avanserte teknikker og hvordan du kan redigere videoen.

Peer Sverre Andersen

Merk:

• Klikk på lenke til webinarets påmeldingsskjema, og meld deg på. Så får du lenke til webinaret. Lenke legges ut senest en time før webinaret, og er da åpent for andre deltagere.
  • Tips: Hvordan få godt utbytte som deltaker i et webinar?
  • Det kan bli gjort opptak av noen webinarer (se opptak av mange tidligere eDU-webinarer her)
  • Ferdige webinarer kan få lenker til opptak inn i planen, mens lenkene til Zoom fjernes.
  • Webinarer holdes daglig, nye kan bli satt opp fort. Følg med her!
  • Foreslå gjerne nye webinarer. For ønsker og spørsmål, ta kontakt!

Arkiv: Etter Koronautbruddet har eDU holdt hundrevis av webinarer for USN-ansatte og studenter. Her er f.eks. oversikten for uke 14, med lenker til enkelte opptak.